پاورپوینت آزمون‌های رئولوژی

پاورپوینت آزمون‌های رئولوژی


پاورپوینت آزمون‌های رئولوژی   21اسلایدهمراه باتصویر   فارینوگراف طبق استاندارد شماره ۱-۳۲۴۶     مقاومت خمیر در مقابل زدن توسط فارینوگراف تعیین می شود. از طریق آن میتوان به مقاومت و سفتی خمیر، بازدهی و زمان گسترش بر اساس دقیقه، زمان اپتیمم زدن خمیر و درجه سست شدن خمیر بر اساس واحد برابندر و همچنین درصد جذب اب آرد، عدد والوريمتري و عدد كيفيت مي باشد، پی برد. فارينوگراف وسيله‌اي جهت سنجش خصوصيات فيزيكي-ديناميكي آرد بوده و اساساً نوعي مخلوط كن به شمار مي‌آيد كه وظيفه آن اندازه‌گيري و ثبت نحوه حركت خمير تحت تاثير بهم زن مي باشد. جذب آب: عبارت است از حجم آب بر حسب ميلي ليتر كه براي توليد خمير اضافه مي گردد تا نمودار بر روي خط ۵۰۰ برابندر نوسان كند. زمان گسترش خمير: عبارت است از زمان لازم به دقيقه از شروع اضافه كردن آب به آرد تا لحظه‌اي كه قوام خمير شروع به كاهش مي نمايد.     مقاومت خمير: عبارت است از مدت زمان لازم  به دقيقه از زماني كه قسمت فوقاني منحني روي خط ۵۰۰ قرار گيرد تا لحظه‌اي كه قسمت فوقاني خط ۵۰۰ را ترك نمايد. …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *