ارزیابی شکل گیری اتیل کربامات در روحیه لوژو در طول پروسه های تقطیر و ذخیره سازی

ارزیابی شکل گیری اتیل کربامات در روحیه لوژو در طول پروسه های تقطیر و ذخیره سازی

ارزیابی شکل گیری اتیل کربامات در روحیه لوژو در طول پروسه های تقطیر و ذخیره سازی

ترجمه مقاله ارزیابی شکل گیری اتیل کربامات در روحیه لوژو در طول پروسه های تقطیر و ذخیره سازی عنوان لاتین : Evaluation of ethyl carbamate formation in Luzhou-flavor spirit during distillation and storage processes تعداد صفحات: ۵ فرمت: PDF سال انتشار: ۲۰۱۸ نسخه انگلیسی مقاله همین الان قابل دانلود است. هزینه ترجمه مقاله بر اساس تعداد کلمات مقاله انگلیسی محاسبه می شود. ترجمه آماده این مقاله موجود نمیباشد. میتوانید از طریق دکمه پایین سفارش دهید. سفارش ترجمه این مقاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *